Juhlatilat & Kokoustilat Helsinki
– Pasilan Vanhat Veturitallit

Tilat

Täysin erilainen tapahtumatila kehittyvän Pasilan ytimessä soveltuu erinomaisesti erilaisiin yritystilaisuuksiin, kokouksiin, näyttely- ja messutilaksi ja miksei yksityisjuhliinkin.
 
Tilojen yleistunnelma on avara ja ilmava, arkkitehtonisesti kaunis ja ehyt kokonaisuus – kyseessä on hyvin uniikit juhlatilat. Tilaa hallitsevat suuret kaariholvit, jotka korostavat tilan avaruutta. Tilassa voi toteuttaa erinomaisesti yritystapahtumat, kokoukset, näyttely- ja messutapahtumat kuin myös yksityisjuhlatkin.
 
Tilaa on 600m2 ja se on jaettavissa kahteen osaan.
 
  • kokoukset ja seminaarit 20 – 250 henkilölle 
  • istuvat illalliset max. 250 henkilölle
  • coctailtilaisuudet ja -juhlat max. 500 henkilölle

 

Lataa tästä esite ja tilojen tarkemmat tiedot

Etäisyydet
Keskustaan 3,5 km, lentokentälle 16 km. Veturitalleilla on pihatasossa suuret pariovet, joista tavarat on helppo kuljettaa sisään. Ovista mahtuu ajamaan henkilöauton sisään ja korkeutta ovilla on 3-4 m. Ovien eteen pääsee ajamaan helposti kuorma-autolla. Tilaisuudessa tarvittavan tapahtumatekniikan, lavastukset, somisteet, kalusteet voitte tuoda itse tai Crepperie Event hoitaa ne asiakkaan puolesta tarpeiden mukaan. Tilassa on runsaasti ripustuspisteitä ja niitä voidaan järjestää tilauksesta lisää.

Pysäköinti
Juhlatilan edestalle ja Veturitallien alueella on mahdollista jonkin verran pysäköintipaikkoja, joita on mahdollista varata etukäteen. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää.

 

 

 

Pasilan Vanhat Veturitallit – pala Suomen historiaa

Pasilan Vanhat Veturitallit ovat tärkeä osa teollistuvan Suomen historiaa. Niiden rakentaminen aloitettiin vuonna 1899 Suomen ollessa vielä autonominen osa Venäjän valtakuntaa. Juna, tuon aikakauden uljain airut – teknologisesti kehittynyt, moderni, nopea ja tehokas – oli silloisen tsaari Aleksanteri II:n suojeluksessa. Näin rataverkosto rakentui myös Suomeen ja Helsinkiin. Pasilan Vanhat Veturitallit ovat kulttuurihistoriallisesti merkittävä muisto teollisen Suomen kasvuvuosista ja ne ovat suurin ja arkkitehtuurillisesti arvokkain yhtenäinen veturitallikokonaisuus maassamme. Rakennukset ovat Museoviraston suojelukohde.

Pasila ennen muutosta

Crepperie Oy hallinnoi näillä, lähes 100 vuotta vanhoilla Veturitalleilla, suurehkoa tapahtumatilaa. Tila on kauniisti restauroitu ja soveltuu erinomaisesti erilaisten tapahtumien areenaksi. Ympäristö on rustiikkista ratapiha-aluetta, jonne on pysäköity tavaravaunuja sekä entisöityjä henkilövaunuja, Lättähattuja. Juuri nyt Pasilasta on kasvamassa uusi logistinen ja taloudellinen keskus, jonne rakentuu lähivuosina tuhansia uusia asuntoja ja työpaikkoja. Alueen matka historiallisena osana kehittyvää Suomea jatkukoon.

Pasila osana kantakaupunkia

Ota yhteyttä – vaikka jo heti!

7 + 2 =