Juhlatilat & Kokoustilat Helsinki
– Pasilan Vanhat Veturitallit

Juhlatila, kokoustila, tapahtumatila, venue

Täysin erilainen tapahtumatila kehittyvän Pasilan ytimessä soveltuu erinomaisesti juhlatilana tai kokoustilana, näyttely- ja messutilana ja toimii myös konsertti- ja esiintymistilana.
 
Yleistunnelma on avara ja ilmava, arkkitehtonisesti kaunis ja ehyt kokonaisuus – kyseessä on hyvin uniikki tapahtumatila. Saleja hallitsevat suuret kaariholvit, jotka korostavat avaruutta. Tilassa voi toteuttaa erinomaisesti yritystapahtumat, seminaarit, näyttelyt ja messutapahtumat tai vaikkapa hääjuhlat.
 
Tilaa on 600m2 ja se on jaettavissa kahteen osaan.
 
  • kokoukset ja seminaarit 20 – 250 henkilölle 
  • istuva illallinen max. 250 henkilölle
  • coctailtilaisuus ja -juhlat max. 500 henkilölle
  • bileet, konsertit, bändikeikat 500:lle

Lataa tästä esite ja tilojen tarkemmat tiedot

Ravintola Veturitallit

Veturitallien historiallisessa miljössä toimii Ravintola Veturitallit, joka tarjoaa kuumia herkkuja ja kylmiä cocktaileja. LIsätietoa löydät osoitteesta www.veturitallit.fi

Varausehdot

Etäisyydet
Keskustaan 3,5 km, lentokentälle 16 km. Veturitalleilla on pihatasossa suuret pariovet, joista tavarat on helppo kuljettaa sisään. Ovista mahtuu ajamaan henkilöauton sisään ja korkeutta ovilla on 3-4 m. Ovien eteen pääsee ajamaan helposti kuorma-autolla. Tilaisuudessa tarvittavan tapahtumatekniikan, lavastukset, somisteet, kalusteet voitte tuoda itse tai Crepperie Event hoitaa ne asiakkaan puolesta tarpeiden mukaan. Tilassa on runsaasti ripustuspisteitä ja niitä voidaan järjestää tilauksesta lisää.

Pysäköinti
Juhlatilan edustalle ja Veturitallien alueella on jonkin verran pysäköintipaikkoja, joita on mahdollista varata etukäteen. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää.

 

 

 

Pasilan Vanhat Veturitallit – pala Suomen historiaa

Pasilan Vanhat Veturitallit ovat tärkeä osa teollistuvan Suomen historiaa. Niiden rakentaminen aloitettiin vuonna 1899 Suomen ollessa vielä autonominen osa Venäjän valtakuntaa. Juna, tuon aikakauden uljain airut – teknologisesti kehittynyt, moderni, nopea ja tehokas – oli silloisen tsaari Aleksanteri II:n suojeluksessa. Näin rataverkosto rakentui myös Suomeen ja Helsinkiin. Pasilan Vanhat Veturitallit ovat kulttuurihistoriallisesti merkittävä muisto teollisen Suomen kasvuvuosista ja ne ovat suurin ja arkkitehtuurillisesti arvokkain yhtenäinen veturitallikokonaisuus maassamme. Rakennukset ovat Museoviraston suojelukohde.

Pasila ennen muutosta

Crepperie Oy hallinnoi näillä, lähes 100 vuotta vanhoilla Veturitalleilla, suurehkoa tapahtumatilaa. Tila on kauniisti restauroitu ja soveltuu erinomaisesti erilaisten tapahtumien areenaksi. Ympäristö on rustiikkista ratapiha-aluetta, jonne on pysäköity tavaravaunuja sekä entisöityjä henkilövaunuja, Lättähattuja. Juuri nyt Pasilasta on kasvamassa uusi logistinen ja taloudellinen keskus, jonne rakentuu lähivuosina tuhansia uusia asuntoja ja työpaikkoja. Alueen matka historiallisena osana kehittyvää Suomea jatkukoon.

Pasila osana kantakaupunkia

Ota yhteyttä – vaikka jo heti!

1 + 2 =