Pitkäikäinen alan toimija!

Crepperie Event perustettiin vuonna 1992 tehtävänään tuottaa asiakkailleen yksilöllisiä, ohjelmallisia ja laadukkaita tapahtumia. Toiminta alkoi Kaapelitehtaalla, kunnes 90-luvun puolivälissä siirryttiin Sörnäisiin 1900-luvun alussa valmistuneeseen tehdasrakennukseen, Helsingin Myllyn entiseen kiinteistöön. Täällä toimivat legendaariset tapahtumatilat Bonnie´s Canadian Club ja The Macbeth Hall. Pasilan Vanhat Veturitallit tarjosi Crepperielle oivan mahdollisuuden laajentaa toimintaa 90-luvun lopussa. Veturitalleilla toimimme edelleen suunnitellen ja ideoiden erilaisia tapahtumakokonaisuuksia asiakkaiden koko kirjolle.

Anna tilaisuus ammattilaisten haltuun

Kaikkea ei aina ehdi tehdä itse, vaikka osaisikin. Eikä ole edes pakko – me autamme mielellämme !Käytössäsi on monipuolinen kokemus erilaisten yritystapahtumien suunnittelusta ja tuotannoista. Olemme toteuttaneet lukemattomia asiakkaiden ideoita ja visiota ja saattaneet ne vieraiden koettaviksi. Markkinointiviestinnän keinoin. Annamme ajatuksillesi tilaa lentää. Huolehdimme jokaisesta tärkeästä tapahtumastasi turvallisesti, varmasti ja aikataulussa niin että sinulle jää aikaa keskittyä muihin huolenpitoasi vaativiin asioihin.

 

Tiimimme on valmiina tositoimiin!

JUHA PETTERSSON, Toimitusjohtaja, CEO
Juha on orkesterimme kapellimestari – ainakin mitä tulee yrityksen johtamiseen.  Privaatissa pallopelit ovat sydämenasia: näin yhteen hiileen puhaltaminen pätee yhteisellä Tapahtumatallin ja yritystapahtumien pelikentälläkin. Joukkue asiakkaineen saatetaan maaliin.
PÄIVI NIKKO, Event Manager
Päivi on ideoita pursuva tehopakkaus, jonka sanastoon ei kuulu ei. “Rakastun jokaiseen asiakkaaseen!”  Tällä motolla markkinointiviestinnän tie on ollut jatkumo niin yritys- kuin yleisötapahtumienkin tuottajana.  Kumppanuus- ja sponsorointiyhteistyö ovat myös tuttua toimintaa – yhteyksiähän me luomme.
MERVI JANKKO, Graphic & Web Designer
Mervillä on vahva osaaminen ja kokemus graafisesta suunnittelusta, tapahtumien tekemisestä sekä digitaalisesta markkinoinnista.
Mervin luovuus on tosi nopeaa, työ ovat valmiina jo eilen. Kun mietit tapahtumasi visuaalista ilmettä tai mitä tahansa it- ja printtimaailmaan liittyvää tarvettasi, kysy ensin Merviltä!

Ota yhteyttä – vaikka jo heti!

9 + 9 =

TIETONNE ON TURVASSSA!