Pitkäikäinen alan toimija!

Crepperie Event perustettiin vuonna 1992 tehtävänään tuottaa asiakkailleen yksilöllisiä, ohjelmallisia ja laadukkaita tapahtumia. Toiminta alkoi Kaapelitehtaalla, kunnes 90-luvun puolivälissä siirryttiin Sörnäisiin 1900-luvun alussa valmistuneeseen tehdasrakennukseen, Helsingin Myllyn entiseen kiinteistöön. Täällä toimivat legendaariset tapahtumatilat Bonnie´s Canadian Club ja The Macbeth Hall. Pasilan Vanhat Veturitallit tarjosi Crepperielle oivan mahdollisuuden laajentaa toimintaa 90-luvun lopussa. Veturitalleilla toimimme edelleen suunnitellen ja ideoiden erilaisia tapahtumakokonaisuuksia asiakkaiden koko kirjolle.

Anna tilaisuus ammattilaisten haltuun

Kaikkea ei aina ehdi tehdä itse, vaikka osaisikin. Eikä ole edes pakko – me autamme mielellämme !Käytössäsi on monipuolinen kokemus erilaisten yritystapahtumien suunnittelusta ja tuotannoista. Olemme toteuttaneet lukemattomia asiakkaiden ideoita ja visiota ja saattaneet ne vieraiden koettaviksi. Markkinointiviestinnän keinoin. Annamme ajatuksillesi tilaa lentää. Huolehdimme jokaisesta tärkeästä tapahtumastasi turvallisesti, varmasti ja aikataulussa niin että sinulle jää aikaa keskittyä muihin huolenpitoasi vaativiin asioihin.

 

Tiimimme on valmiina tositoimiin!

JUHA PETTERSSON, Toimitusjohtaja, CEO
Juha on orkesterimme kapellimestari – ainakin mitä tulee yrityksen johtamiseen.  Privaatissa pallopelit ovat sydämenasia: näin yhteen hiileen puhaltaminen pätee yhteisellä Tapahtumatallin ja yritystapahtumien pelikentälläkin. Joukkue asiakkaineen saatetaan maaliin.

TIMO SALONEN, Ruokapalvelut
Timolla on vahva osaaminen ja vuosikymmenten kokemus vaativien ruokatapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta.
Timo kunnioittaa ruoka-aineiden luonnollista makua, tuoreutta ja korkeaa kotimaisuusastetta – sekä luonnollisesti käsityötä. Unohtumattomien makujen mestari!

Ota yhteyttä – vaikka jo heti!

7 + 11 =