Turvallisuus tapahtumissamme

Henkilöturvallisuus

 Tapahtumissamme on aina paikalla EA-koulutettu turvamies/järjestyksenvalvoja, ellei toisin kirjallisesti sovita. Tällöin on kuitenkin sovittava nimetty henkilö/-t, joka/jotka vastaavat tapahtuman turvallisuudesta. Turvallisuusasiantuntijoden määrä suhteutetaan tapahtuman asiakasmäärän mukaan. Samat henkilöt vastaavat myös eteis- ja narikkapalveluista.

 Noudatamme tapahtumissamme turvallisuus- ja pelastussuunnitelmaa, jota tarvittaessa täsmennämme ja varioimme tapahtuman luonne (asiakkaat, erityisrakennelmat ja ohjelma) huomioiden.

 Tapahtumaan osallistuva henkilökunta on valmis reagoimaan välittömästi kaikkiin poikkeaviin tilanteisiin tarpeen vaatiessa ja tarvittaessa tukeudumme viranomaisapuun.

 

Hygienia 

Olemme linjanneet Veturitallien tapahtumille erityisohjeistuksen, joka mahdollistaa turvallisen ja miellyttävän tilaisuuden niin vieraille kuin henkilökunnallemme.

 

 Yleisohjeistus:

  • vierasmäärä mitoitetaan asiakasviihtyvyyden mukaisesti siten, että päivällispöydissä, seminaari-istunnassa, baarissa vapaan seurustelun aikana jne. tapahtuman aikana liikkuminen on mukavaa eikä palvelupisteet jonoudu kohtuuttomasti.
  • Saniteettitiloihin on varattu vaahtoutuvaa saippuaa helpottamaan käsien pesua
  • käsidesiä on esillä kaikissa tarpeellisissa paikoissa
  • halutessanne asiakaspalveluhenkilökunta varustautuu kertakäyttöhanskoin sekä suu-/nenäsuojaimin
  • kauttamme on mahdollista tilata tapahtuman/teeman mukaisesti brändättyjä käsipyyhkeitä ja kasvosuojia

 

Ruokailu

Ruoan valmistus tapahtuu Valviran ohjeiden ja omavalvontasuunnitelman mukaisesti. Ruokatarjoilussa asiakkaalla on valittavissa

  • buffet-mallinen ruokailu, jolloin henkilökunta on annostelemassa ruoka-annokset.
  • pöytiintarjoilu, jolloin jokaiselle asiakkaalle tuodaan oma lautasannos
  • ruokatarjoiluun osallistuvalla henkilökunnalla on kertakäyttöhanskat sekä suu-/nenäsuojaimet, mikäli viranomaiset niin ohjeistavat tai tilaaja niin haluaa

 

Juomatarjoilu

juomatarjoilussa asiakkaalla on valittavissa

  • palvelubaari, jossa jokaiselle asiakkaalle annostellaan hänen tilaama juoma yksilöllisesti
  • pöytiintarjoilu, jolloin asiakkaan tilaama juoma tuodaan hänelle pöytään eikä asiakkaan tarvitse liikkua paikaltaan jollei niin itse halua.